Katon korjaus ja kattohuolto | Helsinki ja Uusimaa

Vaikka katot tehdään kestämään vuosikymmeniä, on katon korjaus tai kattohuolto kuitenkin aina jossain vaiheessa edessä. Etenkin Pohjolassa katot ovat ympäri vuoden vaihtelevien sääolosuhteiden armoilla; aurinko, pakkanen, lumi, sateet ja tuuli kuluttavat kattoa ja saattavat myös vaurioittaa kattoturvatuotteita. Katon ripeä korjaaminen tai säännöllinen huolto on tärkeää isompien – ja kalliimpien – vaurioiden ehkäisemiseksi. Kun tarvitset nopeaa ja luotettavaa katon korjausta tai kattohuoltoa Helsinki–Uusimaa-seudulla, käänny Katto 2000 Oy:n puoleen. Teemme myös uudet katot ja kattoremontit, jos pelkkä korjaus ei enää riitä.

Palveluihimme kuuluvat:

  • kattohuolto
  • katon korjaus
  • kattovuoto-ongelmat
  • parvekkeiden eristystyöt
  • sokkeleiden eristystyöt
  • kattojen siivous
  • kattokaivon uusiminen

Korjauspalvelumme tulee apuun ripeällä aikataululla äkillisen korjaustarpeen yllättäessä, ja huoltopalvelun voi tilata joko erillisen huoltopyynnön pohjalta tai laskutuksella hinnastomme mukaisesti. Voit myös aina ottaa yhteyttä ja kysyä lisätietoja.

Teetä kattohuolto säännöllisesti

Katto kuin katto tarvitsee säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa. Katon puhdistus ja roskien, kuten esimerkiksi lehtien, poisto ovat perushuoltotoimia. Myös sammaleenpoisto katolta kannattaa hoitaa heti, jos sammalta havaitaan. Säännöllinen kattohuolto pidentää katon käyttöikää ja ehkäisee korjaustarvetta. Huopakaton tarve kattohuollolle ja tarkistukselle on yleensä 2 kertaa vuodessa.

Ennakoi katon korjaus

Säännöllisen kattohuollon ohessa voidaan katon kunto tarkistaa ja ennakoida tulevia korjaustarpeita. Huollon avulla pääsee pitkälle, mutta joskus katon korjaus on kuitenkin ajankohtainen. Kattovuoto on tyypillisin ongelma katolla; eristäjillämme on takana yli 15 vuotta vankkaa ammattitaitoa alalla ja he ovat erikoistuneet kattovuoto-ongelmien ratkaisemiseen.

KATTO 2000 Oy huoltopalvelu

Yrityksellämme on kolme uutta huoltoautoa varustettuna tarvittavilla työvälineillä ja materiaaleilla ja pystymme toimimaan nopeasti esimerkiksi kattovuoto-ongelman havaitsemisesta. Tilaamalla katon korjaus tai kattohuolto alan vastuulliselta ammattilaiselta, saadaan kaikki kerralla kuntoon ongelmitta. Lisätietoja vastuullisuudestamme löydät etusivulta.