Asennus ja kattoremontti Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu Uusimaa

Asennus ja kattoremontti Helsinki, Vantaa, Espoo ja muu Uusimaa

Katto 2000 Oy tunnetaan vastuullisena ja luotettavana kattourakoitsijana. Ydinpalveluitamme ovat huopakaton asennus sekä kattoremontti. Helsinki, Espoo, Vantaa sekä muu Uudenmaan seutu on pääasiallista toiminta-aluettamme, jossa olemme toteuttaneet jo lukuisia kohteita. Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vesikatto- ja vedeneristystöistä, ja kattotöissä meihin luottavat niin asunto-osakeyhtiöt, kiinteistönomistajat kuin pientalo-omistajatkin. Saat tarvittaessa asiantuntevan avun jo suunnitteluvaiheessa, ja toteutamme kattotyöt avaimet käteen -periaatteella. Kun tarvitset aidon ammattilaisen asialle, valitse palveluntarjoajaksi Katto 2000 Oy!

Katto kuntoon! Palveluihimme kuuluvat:

  • kattoremontti
  • kattosaneeraus
  • pikakorjaukset ja pienet eristystyöt 
  • uudiskohteiden katot; asennukset
  • kuntoarviot
  • kosteus- sekä vedenpaine-eristykset
  • vesikattorakenteiden muutostyöt
  • vesikattojen lämmöneristys- ja pellitystyöt
  • siltojen ja pihakansien eristykset

Uuden huopakaton asennus

Huopakaton asentaminen on ydinosaamistamme, olipa kyseessä sitten uudiskohde tai saneerauskohde. Mikäli uuden huopakaton asennus kohteeseesi kiinnostaisi, ota meihin yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö. Kerromme, miten juuri teidän kohteessanne huopakaton asennus, korjaus tai muu työ voidaan toteuttaa järkevästi. Elastisuutensa ansiosta bitumikate eli bitumikermikate eli huopakatto on kestävä, tiivis ja luotettava vaihtoehto monimuotoisiin loiviin kattorakenteisiin.

Käytämme laadukkaita bitumikermituotteita

Käyttämämme tuotteet ovat sertifioituja kumibitumikermejä. Kateratkaisumme täyttävät RIL 107/2012 sekä Toimivat Katot 2019 vaatimukset palon- sekä lujuuskestävyydeltään nykyiset vaatimustasot.

Kattoremontti ja kattosaneeraus

Tilaa kattoremontti ja kattosaneeraus alan ammattilaiselta! Teemme tarvittaessa kattokaltevuuksien korjauksia tasakatoista harja- tai aumakatoiksi, tai muutamme loivat peltikatot bitumikermikatoiksi. Annamme työllemme täyden 10 vuoden takuun. Panostamme henkilökohtaiseen ja yksilölliseen palveluun; täytä joko tarjouspyyntölomakkeemme tai ota yhteyttä meihin. Kummassakin tapauksessa pääset neuvottelemaan asiantuntijamme kanssa ja saat juuri sinun kohteellesi sopivan tarjouksen.

Muista myös kattohuolto- ja korjauspalvelumme!

Mikäli kattoremontti ei ole vielä ajankohtainen, mutta olet havainnut katolla huolto- tai korjaustarvetta, käänny meidän puoleemme. Huoltotiimimme tekee tilauksesta nopeasti kattojen vuotokorjaukset ja pienet eristystyöt sekä tietysti muutkin huolto- ja korjaustoimet.