Vastuullinen kattourakoitsija Helsingin seudulla

Katto 2000 Oy:llä on laaja kokemus kattotöistä. Kattohuolto, katon korjaus ja kattoremontti ovat ydinosaamistamme siinä missä kattoratkaisuiden asentaminen uudiskohteisiinkin. Vuosituotantomme on noin 50kpl urakkakohteita, jotka ovat kiinteistöosakeyhtiötä, asunto-osakeyhtiöitä ja omakotitaloja.

Meillä on RALA-pätevyys, AAA-luottoluokitus ja olemme Kattoliitto Ry:n jäsen. Olemme maineemme mukaisesti vastuullinen kattourakoitsija. Helsinki ja Uusimaa ovat pääasiallista palvelualuettamme, mutta sopimuksen mukaan lähdemme urakoimaan muuallekin Etelä-Suomeen. 

Tutustu töihimme oheisten referenssien kautta – annamme lisätietoja kohteista pyydettäessä. Mikäli haluaisit liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ota yhteyttä.

Katto 2000 Oy:n omistuspohja

Olemme johtavan suomalaisen julkisivu-urakoitsijan, Suomen Saneeraustalo Oy:n tytäryhtiö ja alan kokeneiden ammattilaisten vetämä. Omistuspohja on muotoutunut nykymuotoiseksi vuonna 2021 toteutuneen yrityskaupan myötä, vanhan omistajapohjan jatkaessa yhä tiiviisti toiminnan ytimessä.

Tavoitteemme on olla aina asiakkaan luottamuksen arvoinen; tämä on meille ykkösprioriteetti sekä kunnia-asia.

Referenssit