Vastuullinen kattourakoitsija Helsingin seudulla

Katto 2000 Oy:llä on laaja kokemus kattotöistä. Kattohuolto, katon korjaus ja kattoremontti ovat ydinosaamistamme siinä missä kattoratkaisuiden asentaminen uudiskohteisiinkin. Vuosituotantomme on noin 50kpl urakkakohteita, jotka ovat kiinteistöosakeyhtiötä, asunto-osakeyhtiöitä ja omakotitaloja.

Meillä on RALA-pätevyys, AAA-luottoluokitus ja olemme Kattoliitto Ry:n jäsen. Olemme maineemme mukaisesti vastuullinen kattourakoitsija. Helsinki ja Uusimaa ovat pääasiallista palvelualuettamme, mutta sopimuksen mukaan lähdemme urakoimaan muuallekin Etelä-Suomeen. 

Tutustu töihimme oheisten referenssien kautta – annamme lisätietoja kohteista pyydettäessä. Mikäli haluaisit liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ota yhteyttä.

Katto 2000 Oy:n omistuspohja

Olemme täysin henkilöomistuksessa oleva yritys ja alalla pitkään mukana olleiden hallinnassa. Omistuspohja on muotoutunut ulkopuolisen yrityksen mukanaolosta sekä jo eläkepäiviä nauttimaan jääneistä entisten osakkaiden poistuttua ”kesälaitumille” nykymuotoiseen omistajapohjaan. Varsinkin henkilöyritysomisteisena tavoitteemme on olla asiakkaan luottamuksen arvoinen; tämä on meille ykkösprioriteetti sekä kunnia-asia.

Referenssit